nov 01

Det var en kald og stormfull aften..

Ja, nå er altså høststormen kommet for fullt! I dag f.eks: Hadde det ikke vært for at vi startet vår nye ukeplan på skolen i dag og fikk dra hjem klokka 14:00, hadde jeg mest sannsynli vært stuck på Stokmarknes i dag. For bare få minutter etter vi (jeg og noen fra klassen) hadde kjørt over brua og et stykke videre, ringte ei som vi hadde vært innom rett før vi drog. Hun spurte hvor vi var, noe jeg skjønte lite av. Men hun hadde da fått hørt at brua var stengt!! Så der hadde vi kraftig flaks, men skjønner også gått at den blei stengt. Jeg var sikker på at vi skulle lette med bilen!

Ettermidagen har gått med til tv titting, nerding og kjedsomhet. Dette førte til at jeg kjedet meg så mye at jeg fant fram min 120 eyeshadows palett og prøvde en ny look. Sååe..hva synes du?

2 kommentarer

  1. Marting sier:

    Takk^^, å såklart må æ d ;)

  2. Andrea sier:

    Fint det bei! :) Må jo bruke alle øyenskyggan dine når du først har så mange! :D

Skriv et svar