nov 30

Dagen som vil glemmes..

De fleste av mine venner har nokk fått med seg nå at jeg var skjikkelig grinete i går. Men jeg har ennå ikke fått ut all dampen.

Det hele startet med at jeg på søndags kveld begynte på det årlige prosjektet med å lage bildekalendere fra familien i Norge, til «storesøster» og Lina fra Kina (De to AFS studentene vi har hatt boende hoss oss for så mange år siden). Uansett. Jeg satt i litt over to timer og var kommet til ca. September når jeg avsluttet. Siden det ikke var mulig å lagre arbeidet mitt på den idiotiske nettsida til Elkjøp, klikka jeg ikke på den store røde X’en oppe i høyre hjørne av nettleseren men la den fint ned for å vente på meg til dagen etter (altså i går).

Da jeg litt før 17 i går ettermidag kom hjem og spurte min kjære mor om hun hadde sett på kalenderen og om hun var fornøyd med arbeidet mitt, kunne hun fortelle meg at hun hadde vært uheldig å gjort nøyaktig det jeg IKKE hadde gjort. Hun hadde trykka på den store røde X’en. Så da var det jo ikke annet for meg å gjøre en å kjefte litt på henne, før jeg fant ut at det hadde lite forseg og heller startet helt på scratch.

Etter litt over to nye timer med hardt arbeid gikk jeg stolt og hentet min mor for å vise henne det nye produktet. Jeg var nå kommet til ca. Oktober. Vi satt å så på og snakket om bildene litt, og endte opp på facebook for å se om vi fant fler fine bilder av familien. Men nå følte jeg at jeg virkelig trengte en pause, så jeg forlot min mor med arbeidet mitt.Det gikk vell ikke 3 min engang før jeg hørte hun ropte på meg fra trappa. Hun hadde klart og trykka på X’en PÅ NYTT!!! Så altså, de to siste dagene har jeg brukt over 4 timer på absolutt ingenting!!

Resten av dagen blei brukt på å prøve å lære min mor å «markere-kopiere-lage ny mappe-lime inn dokumenter». Og etter at jeg hadde lakt meg, kom hun stolt opp på rommet mitt og kunne fortelle meg at hun hadde klart det helt aleine^^,

Meen..Det dagen min egenltig skulle gå til var å støvsuge og vaske litt oppe i huset mitt slik at jeg kan flytte opp igjen snart<3 Jaja..slikt skjer. Har værtfall lært hva jeg ikke skal gjøre når jeg har jobbet hardt med noe som ikke kan lagres. Bli helt ferdig!!

Skriv et svar