nov 09

Blond..Jeg?

Nå har jeg plagdes i mange mnd. med at minnekortet på telefonen min ikke har funka. Hver gang jeg har prøvd å komme inn på det, har jeg fått beskjed om at «Minnekortet må formateres«. Og hver gang jeg har trykka på «Formater minnekortet«, ar jeg fått den elendige beskjeden om at «Minnekortet kan ikke formateres«. Irriterende.no!! Hva skal man gjøre da liksom?

Men..nå skal du høre. I går ettemidag fikk jeg en idè. Hva med å se om det passer i pc’en? Joda, tar det ut fra telefonen og kommer på at faen..det er jo alt for lite til å passe i pc’ens minnekort inngang. Doh! Så jeg satt det jo såklart inn igjen. Og DA..da funket det plutselig. Så altså, jeg har gått i mange mnd. og klagd uten grunn. Flinke meg xD

Så nå, endelig har jeg fått tilbake de gamle ringetonene mine, fått større plass til bilder og ikke minst..fått tilbake de bildene jeg trodde jeg hadde mistet..

Jeg kom da på at..Heei..jeg har faktisk en mann som lager mat til meg, av og til, når han ikke ligger å sløver på sofaen altså;)

Jeg har også en Arianne som sklir på gulvet og lander elegant rett på rompa.

Og slik går det når jeg okkuperer den lange delen av sofaen;)

Skriv et svar