sep 01

Sa noen lekeskole?

Ikke missforstå, det er ikke skolen som leker skole. Det er bedre. Vi som går barn og ungdom på Hadsel vgs. avd. Stokmarknes har de to første ukene egentlig bare kost oss. For å si det sånn, andre skoledag brukte vi mestparten av tida på å leke noe som heter «skranglebein».

Dette har vi da gjort i dag:

Øverst er det verden slik jeg, Monica og Jann Ivar (aka Janne) vil den skal være. Til venstre og i midten noe som repressenterer hjemmplassen min, altså sild og fjellet Ræka. Og til høyre er det stein trollet mitt^^

Vi skulle også tegne hva vi tror på. Og siden jeg ikke kan tegne, blei det strekmenn i evolution stil. Det er vell det eneste jeg kan si at jeg tror på i den forstand.

Don’t you envy me? Dette blir nokk et fint skoleår:D

Her er foresten videoen til Hadsel vgs. lærerne:

2 kommentarer

  1. Else Norheim sier:

    Morsom musikkvideo lærerne har laget:-)

  2. xxjornsixx sier:

    Synd æ ikje fikk vært me på det..

Skriv et svar