sep 19

Party dronning?

Dette tror jeg må ha vært di slappeste to dagene jeg har hatt på leeenge!

Etter skolen på fredag var jeg på litt shopping før jeg dro hjem å slappet litt av. Når klokka var ca. 20:30 var jeg kommet meg til Annika og i drikkinga. Dette var siste helga hun hadde mulighet til å være med ut på byen før hun flytter til England for å starte på et 4 årig studie. Så da var det jo ikke noe tvil om hva som måtte gjøres! Og i tillegg var vi så heldige at Stasjonen bar hadde karaoke kveld!

Det gikk jo såklart som det måtte. Jeg og Annika blei fulle og bare måtte synge mye!! Andrea og Betine drakk ikke, men var med på morroa de òg. (For å si den sånn, jeg kjente det godt på halsen i går) Kan ikke huske sist jeg hadde så mye morro ute på byen. Og så beruset som jeg var på fredag, har jeg ikke vært siden nyttårsaften, og for dere som ikke har en kalender å følge med på. Så er det LENGE siden!

Når Stasjonen stengte, kom et søskenbarn som er på besøk å sa at jeg skulle være med på nasj. Og siden jeg var ganske godt i siget, var det ikke et spørsmål en gang. Jeg fikk hentet resten av drikka mi hoss Stian og Annika, før det bar avgårde på fest.

Det blei ikke natt før i 6 tida, og da hadde jeg vært våken i ca. 23 timer, og drukket de siste 9. Så sofaen var ikke så værts da. Jeg enset at det var liv i folk og at det var noe som skjedde rundt meg, men voknet ikke før 11:00 ca, og fikk da beskjed om å gå i senga til huseieren (som foresten er et annet søskenbarn) å legge meg. Men da jeg kjennte lukta av nystekt hjemmlaga pizza, var jeg lys våken, og sikkert enda ganske berusa. De andre som var der hadde da drevet å rydda flasker, glass og støvsugd. Mens jeg hadde såvet og ikke merka en dritt xD

Det var foresten den beste pizzaen jeg noen gang har smakt!! Og da jeg endelig kom meg hjem, hadde mammaen min vært en engel å hentet melk fra fjøset. Så hele gårdagen drakk jeg sikkert mellom 6 og 8 liter melk xD

Men nå blei det mye tekst her, så til sist slenger jeg med sangen som fra fredag av blei sangen som bestandig minner om Annika.

(Havnet foresten i «ja kusi» som en oppi dær sa midt på natta)

Skriv et svar