sep 12

I’m back..

Dagen i går og i dag har for det meste gått til å pakke, flytte og vaske. Så nå er jeg tilbake i huset til foreldrene mine for er stund. Jeg var så fantastisk heldig å få hjelp av søteste Ingvild<3 til å vaske i dag. Jeg er sikker på at hvis ikke hun hadde vært til den hjelpa hun har, ville jeg ha stått å vaska til klokka 12 i natt!! Det var værtfall mega gått å endelig bli færdig:D

Nå sitter jeg å ser Oceans 13 og nyter tanken på at jeg skal få såve i MI seng fra nå av!! Ryggen min har savnet den mer en ord kan si!

Jeg vil foresten annbefale et produkt fra tigis bed head. Nemlig small talk det er et fantastisk produkt som påføres i håndkletørket hår. Klemmer du det inn, holder den fallet/krøllene bedre. Men drar du det ut i håret, blir det slettere. Den har også en litt varmebeskyttende og kurende effekt på håret. I tillegg lukter den godt, så jeg er ganske så fornøyd med dette produktet. en stor takk til Ida på Junique frisørsalong som anbefalte meg den:)

Skriv et svar