jul 22

Pakkelyst

Hva gjør man når det er under 24 timer til man skla på leir i ei uke sammen med 1000 mennesker, og enda ikke har begynt å pakke? Jo, man poster en kopi av pakkelista 4H Hedmark har postet her i håp om at man kanskje kan begynne å hive ting i sekken.

Men egentlig, så har jeg begynt å pakke for lenge siden. Sånn helt helt egentlig altså. Jeg har jo vasket alle klærne jeg skal ha med meg, har oversikt over hvor alt den nødvendige og unødvendige jeg skal ha med meg er og ikke minst.. skjekket været både yr.no og storm.no. Så egentlig, mangler det jo bare å få tingene i sekken. Og mye av det, kan jeg jo ikke pakke fordi jeg trenger det i morgen før vi drar.

Sånn, nå føler jeg meg myye bedre^^, Her er værtfall pakkeliste:

Hva skal jeg ha med meg på landsleir?

Pakkliste
o Tannbørste (og annet toalettstæsj, også sminke, HUSK SOLKREM!)
o Undertøy og sokker for 7 dager
o Håndkle, sjampo og såpe.
o Klær for fint vær, kaldt vær og i tilfelle regn (Husk at den beste beskyttelsen mot sol er klær).
o Klær og sko til aktiviteter (Skal du gå mye trenger du gode sko)
o Treningstøy til aktiviteter og/eller volleyballturnering
o Hippiantrekk, grilldress og verdensdelantrekk til temadagene
o Kamera til å forevige landsleir2010 og vinne fotokonkurranse
o Plast- kopp, tallerken og bestikk ((ikke engangs) til tørrmat og under papp til varmmat)
o Mobillader (Det blir muligheter for å lade mobil og kamera på leirkontoret)
o Telt/sovepose/liggeunderlag (ingen av disse er særlig morsomt eller behagelig å glemme)
o Penger: Det blir både kiosk, butikk og diverse å få kjøpt i miljøtorget. Minibank tilgjengelig.
o Medisiner du er avhengig av. Kan oppbevares hos Folkehjelpa på stedet.
o Din aller beste 4H venn, er han/hun ikke påmeldt? Kule vervepremier til deg dersom du får han/hun med på leir
o Sist, men ikke minst! DEG SELV! Med masse godt humør!

Velkommen til Landsleir2010 ”it’s global” i Moelv 24. Juli!

Skriv et svar