jun 09

Sol, Sommer og hagearbeid?

De siste månedene har jeg virkelig ikke brydd meg om bloggen min. Jeg tenker ofte på at jeg skulle ha skrevet noe, men det blir liksom aldri gjort:s

Uansett. I går hadde jeg fri fra skolen. Og det blei vell den best brukte fridagen jeg har hatt på lenge:D Jeg og kjæresten brukte nemlig dagen på å fikse i hagen! Vi har klippet plenen, plukkett opp sneiper og fikset litt rundt omkring:)

Så her er noe bilder av hvor fint vi har fått det:

Her vart det fullt av gamle, døde planter og høymuggel. Det vises kanksje ikke på bildet, men det er faktisk fine farger på blomstene^^,

Drivhusveggen var nesten helt borte bak Høymuggel, Geitrams og annet ugress. Og jordbærlandet var HELT borte under tuer med gammelt gress, jord og mose. (ikke helt ferdig her, men det nermer seg) Jeg var nesten i ekstase da jeg fant ut at det faktisk var plast under alt det fæle xD Jeg har en plan om å få fikset det helt opp slik at vi faktisk har planter med bær på:)

Også her var det fult av høymuggel og annet dødt ugress. Og ikke minst ei MAX irriterende HUMLE! (slyngplanten altså) Hadde den holdt seg opp etter «Klatrestativet» ville jeg ikke klaget, men når den nesten kom krypende inn døra var det nokk!

Vi er ikke helt ferdige enda, men har en store planer:) Vi skal f.eks. lage et blomsterbed fra husgjørnet og opp til døra. Det kommer til å bli så koselig og pent.

I tillegg fikk jeg vært hoss legen, kost meg sammen med Andrea i stallen hennes litt og vært på trening:D

Hva har dere gjort i (det lille) finværet sålangt i sommer?

Skriv et svar