apr 08

Nerd? Jeg? Pøh..

Så da har vi endelig fått ordentlig nett i huset vårt :D Noe jeg er fulstendig åverlykkelig for!! Ikke rart med tanke på at jeg bare har hatt mobilt bredband fra telenor i 1,5 år nå! Elsker kjæresten min for den gode gjerningen han har gjort med dette<3

Jeg regner stekt med at dere skjønner hva dagen i dag har gått til. Joda, nerding, nerding, nerding og enda litt mer nerding. Vi har begge vært ganske så fortapt i hver vår pc siden jeg kom hjem fra skolen^^, Men det er kanskje ikke helt bra når kjæresten min sier at jeg må skaffe meg skype og headset med mikrofon, så vi ikke mister kontakten helt;)  Jeg har foresten klart å kare meg opp i level 24 på WoW nå. Bare så dere vet det.

Vi har foresten fått nye naboer nå. Og jeg synes det er kjempe spennende. Har ikke fått nye naboer siden jeg var 6 eller 7 år. Har ikke fått hilst på dem enda, og det eneste jeg vet er vel egentlig at de har en motorsykkel. Ikke mye info det. Men gleder meg ganske mye til å hilse på dem.

3 kommentarer

  1. Marting sier:

    Hehe..Fint å høre det er fler (jenter) en meg som nerder innimellom;) Er nå lvl 58^^, Går litt tregt, men det går jo oppåver. Har også laget meg en death night som er lvl 60 nå xD Hva «er» du? :)

  2. Mone Beate sier:

    Jeg skjønner godt at du nerder! Spiller WoW selv, og må innrømme at innimellom så er dagens høydepunkt den timen jeg får spilt når minstemann sover på dagtid.. Huff :p

  3. NØFF sier:

    Du blogge ikke akkurat ofte du, Marte :P

Skriv et svar